Chora Connection var med til bæredygtighedsfestivalen Sustainable Now i Vallensbæk, hvor en lange række aktører, både virksomheder, organisationer og kommuner fremviste deres bæredygtige iniativer og produkter for at inspirere kommunens borgere til en mere bæredygtige livsstil. 

Chora Connection var med til bæredygtighedsfestivalen Sustainable Now i Vallensbæk, hvor en lange række aktører, både virksomheder, organisationer og kommuner fremviste deres bæredygtige iniativer og produkter for at inspirere kommunens borgere til en mere bæredygtig livsstil.

Byens borgmester Henrik Bo Rasmussen åbnede den 2-dages festival fredag d. 28/9, med en tale om vigtigheden af, at man som borger engagerer sig i den bæredygtige omstilling, ved eks. at forholde sig til klimaproblematikkerne og ved at fokusere på muligheden for at leve mere bæredygtigt. På festivalen kunne man eksempelvis smage en sodavand lavede på skvalderkål, en pølse lavet på planter, producere elektriciteten til sin egen smoothie eller deltage i en bezzerwisser-quiz om FN’s 17 Verdensmål.

Chora Connection havde en stand med et verdensmålslykkehjul, ligesom man kunne deltage i en jongleringskonkurrence med en verdensmålsfodbold. Derudover lavede Chora Connection en video-voxpop, der vil blive publiceret i løbet af Oktober og deltog i en klimadebat på hovedscenen med bl.a. kommunens borgmester.

Festivalen bød derudover på debatter, quizzer og forskellige indslag, mens en DJ spillede baggrundsmusikken.


Se billeder fra bæredygtighedsfestivalen herunder.